کاشت ناخن یک روش عالی برای داشتن ناخن هایی بلند و جذاب است. برخی خانم ها به دلیل موروثی یا عدم تغذیه مناسب قادر به بلند کردن ناخن هایشان نیستند و اقدام به انجام کاشت ناخن می کنند. به همین دلیل بازار کار کاشت ناخن همیشه داغ است و خانم های زیادی نسبت به یادگیری این شاخه از آرایش و زیبایی اقدام می کنند. اگر شما هم تصمیم دارید نسبت به آموزش کاشت ناخن اقدام کنید، در ادامه این مطلب قصد داریم بهترین مدرس کاشت و طراحی ناخن را به شما معرفی کنیم. با آرایار همراه باشید.
آموزش زیرسازی کاشت ناخن
زیرسازی کاشت ناخن در جلوگیری از هوا گرفتن بسیار موثر است. برای این کار ابتدا باید ناخن ها را به اندازه دلخواه کوتاه کنید و سپس با سوهان دستی فرم دهید. با استفاده از سوهان برقی کمی سطح ناخن ها را زبر و خشن کنید تا کراتین مرده از روی آن برداشته و برای کاشت ناخن آماده شود. در مرحله بعد باید کوتیکول های ناخن را رو به عقب فشار دهید تا بستر ناخن افزایش یابد و دچار هواگیری نشود. برای این که کوتیکول ها راحت تر به عقب بروند، سعی کنید ابتدا دست ها را درون آب گرم قرار دهید. پس از این که کوتیکول ها را رو به عقب فشار دادید، با استفاده از نیپر اضافات آن را بردارید.
در مرحله بعد باید از پرایمر ناخن استفاده کنید تا رطوبت و چربی باقی مانده سطح ناخن برداشته شود. استفاده از پرایمر به شما کمک می کند تا چسبندگی کاشت ناخن بهتر و سریع تر انجام شود. توجه داشته باشید که اگر سطح ناخن ها چربی داشته باشند، عمل چسباندن کاشت ناخن به خوبی انجام نخواهد شد. هنگام استفاده از پرایمر ناخن توجه داشته باشید که به گوشت اطراف آن آغشته نشود؛ چرا که پرایمر اسیدی بوده و هنگام برخورد ممکن است باعث بروز سوختگی و واکنش های آلرژیک شود.
در مرحله بعد باید ضد قارچ بزنید. ضد قارچ به شما کمک می کند تا از تجمع باکتری ها و میکروب زیر کاشت ناخن جلوگیری شود. اگر از ضد قارچ استفاده نکنید، باکتری و قارچ زیر ناخن بروز یافته و منجر به عفونت می شود که درمان آن به سختی انجام شده و عوارض غیر قابل جبرانی به دنبال خواهد داشت. پس از این که زیرسازی ناخن را انجام دادید، می توانید یکی از روش های کاشت ناخن را انتخاب کرده و انجام دهید.
آموزش کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن پودری یکی از رایج ترین و پرطرفدارترین انواع کاشت ناخن است. در این روش کاشت ناخن ابتدا باید تیپ گذاری کنید. تیپ گذاری به این صورت است که ناخن مصنوعی را با چسب مخصوص روی نوک ناخن چسبانده و چند ثانیه صبر کنید تا فیکس شود. سپس اندازه ناخن مصنوعی را تا جای دلخواه کوتاه کنید. در مرحله بعد پرایمر و ضد قارچ را روی کل بستر ناخن می زنیم.
در مرحله بعد باید مواد کاشت ناخن پودری را روی ناخن بزنیم و روی بستر ناخن طبیعی بزنیم. کمی صبر می کنیم تا مواد کاشت ناخن خودش را بگیرد و سپس از سوهان برقی برای صاف شدن و شکل گرفتن سطح آن استفاده می کنیم. در مرحله آخر می توان روی ناخن را لاک ژلیش زد. کاشت ناخن پودری با این که کمی زمان بر است و هر ناخن به طور جداگانه نیاز به سوهان کشی دارد، اما یکی از بهترین انواع کاشت ناخن شناخته می شود.
آموزش کاشت ناخن ژله ای
تفاوت کاشت ناخن ژله ای با پودری تنها در نوع مواد است؛ وگرنه تفاوت چندانی با هم ندارند. مواد ژله ای کاشت ناخن را می توانید به طور جداگانه خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید. روش کار به این صورت است که ابتدا تیپ گذاری کرده و در مرحله بعد پرایمر و ضد قارچ می زنیم. سپس مواد ژل کاشت ناخن را روی بستر ناخن زده و در دستگاه یووی قرار می دهیم تا کاملا خشک شود. پس از خشک شدن می توان از سوهان برقی برای صاف و صیقل شدن سطح ناخن استفاده کرد.
آموزش کاشت ناخن قالبی
کاشت ناخن قالبی مدت زمانی است که منسوخ شده و به دلیل عوارضی که دارد چندان توصیه نمی شود. چرا که پس از کاشت ناخن قالبی نباید ناخن ها با آب تماس داشته باشند. البته کاشت ناخن قالبی به افرادی که ناخن های پراکنده و متفاوت از هم دارند توصیه نمی شود؛ چون این نوع کاشت ناخن قالبی بوده و باید تمام ناخن ها به یک شکل باشند.
آموزش کاشت ناخن با فرمر
فرمر یک وسیله کاشت ناخن است که جنس آن کاغذی بوده و برای افزایش قد ناخن ها به کار می رود. فرمر را باید روی نوک ناخن چسباند و سپس سر آن را از زیر ناخن به هم چسباند. سپس به روش مورد نظر مواد گذاری می کنیم و پس از خشک شدن مواد، فرمر را از زیر ناخن جدا می کنیم. مزیت فرمر این است که روی آن ابعاد مشخصی درج شده تا قد ناخن ها را به راحتی و سریعا کوتاه نمایید.
آموزش کاشت ناخن هلویی
برای کاشت ناخن هلویی باید از مواد هلویی استفاده کرد. این مواد کاشت ناخن به صورت آماده در بازار موجود است و به رنگ صورتی روشن همراه با شاین بسیار ملایم و جذابی است که طرفداران بسیاری دارد. این مدل کاشت ناخن به دلیل هارمونی ملایم و روشن که دارد، مناسب برای همه مکان ها است.
آموزش کاشت ناخن بیبی بومر
در کاشت ناخن بیبی بومر از دو رنگ با هارمونی مشترک استفاده می شود. شما می توانید قسمت پایین ناخن ها را به رنگ ملایم مانند هلویی کرده و نوک ناخن ها را از مواد کاشت ناخن پودری به رنگ سفید استفاده کنید. روش کار به این صورت است که مواد کاشت ناخن هلویی یا مواد پودری به رنگ صورتی روشن را روی بستر ناخن قرار داده و با قلمو آن را روی سطح ناخن خوب پخش می کنیم. از قسمت خط لبخند ناخن تا نوک آن را نیز مواد کاشت ناخن سفید رنگ می گذاریم و با قلمو خوب فید می کنیم. در نهایت از تاپ شاین استفاده می کنیم.
آموزش کاشت ناخن آکواریوم
کاشت ناخن آکواریوم به این صورت است باید از خط لبخند تا نوک ناخن ها را از اکسسوری های مختلف استفاده کرد. برای این کار ابتدا باید از فرمر یا تیپ استفاده کرد. ابتدا فرمر را روی ناخن فیکس کرده و سپس مواد کاشت ناخن بی رنگ را روی آن می زنیم. در مرحله بعد اکسسوری های مورد نظر را روی آن می چسبانیم. دوباره یک لایه مواد کاشت ناخن بی رنگ روی ناخن ها می زنیم. با استفاده از سوهان برقی سطح ناخن را صاف می کنیم و برای جلوه بیشتر کار از تاپ شاین استفاده می کنیم.
آموزش کاشت ناخن ماربل
کاشت ناخن ماربل یا مرمر بسیار جلوه زیبا و شیکی دارد. برای این کار ابتدا باید بیس ناخن را درست کرده و از رنگ های روشن استفاده کنیم. سپس با ژلیش تیره یک خط هایی روی آن ایجاد کرده و در دستگاه یووی قرار می دهیم تا خشک شود. خط ها باید به گونه ای طراحی شوند تا همانند سنگ مرمر به نظر برسند. در نهایت برای زیبایی کار می توایند یک لایه تاپ کات بزنید.
همچنین بخوانید: لیست بهترین آموزشگاه های آرایشگری ایرانی
لوازم مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن
برای انجام کار حرفه ای کاشت ناخن باید از یک کیت کامل استفاده کنید. یک کیت کامل شامل انواع پودر کاشت ناخن در رنگ های مختلف، لاک ژلیش در انواع و اقسام رنگ ها، سوهان برقی، سوهان دستی، قلمو در سایز های مختلف، بیس کات، تاپ کات، پرایمر، ضد قارچ، انواع سنگ و اکسسوری ها، دستگاه یووی و … است.
توجه داشته باشید که برای افزایش قد ناخن ها به فرمر یا تیپ نیاز دارید. همچنین برای ترکیب مواد کاشت ناخن پودری به لیکوئید و یک ظرف مخصوص نیاز خواهید داشت. برای خرید سوهان برقی و دستگاه یووی سعی کنید بهترین برند موجود در بازار را خریداری کنید تا کیفیت و دوام بالاتری داشته باشد و نیازی به خرید دوباره یک دستگاه دیگری نداشته باشید.
آیا کاشت ناخن عوارض دارد؟
کاشت ناخن در صورتی که اصولی و توسط ناخن کار ماهر انجام شود، هیچ گونه عوارض خاصی به دنبال نخواهد داشت. اما اگر ناخن کار از مواد مرغوب استفاده نکند یا ناخن ها را به خوبی سوهان نکشد، احتمال هواگیری و بروز عفونت در آن بسیار زیاد است. به همین دلیل توصیه ما به شما این است که برای کاشت و طراحی ناخن حتما به ناخن کار ماهر مراجعه نمایید.
معرفی بهترین مدرس کاشت و طراحی ناخن
اگر به دنبال بهترین مرکز و همچنین مدرس کاشت و طراحی ناخن هستید، ما به شما سرکار خانم غزل پرنیان را پیشنهاد می کنیم. در این دوره به هنرجویان آناتومی ناخن و بیماری های آن، لوازم و ابزار کار ناخن، مانیکور خشک و خیس به همراه کوکتل، پدیکور ناخن، کف سابی و اسکراب، پارافین تراپی، سوهان کشی و فرم دهی به انواع مدل های ناخن، نحوه چسباندن تیپ و محو آن، سوهان کشی دستی، چسباندن ناخن مصنوعی، ژلیش ناخن، طراحی ناخن و استفاده از ابزارهای ساده برای طراحی ناخن در منزل آموزش داده می شود.
هزینه آموزش کاشت ناخن چقدر است؟
هزینه آموزش کاشت ناخن بستگی به سطح دوره های آموزشی دارد که برای مقدماتی بین 500 هزار تومان تا یک میلیون تومان و برای آموزش صفر تا صد کاشت ناخن حدود 2 میلیون و پانصد هزار تومان می باشد.
کاشت ناخن تقریبا اول از درآمد کم شروع می شود و حتی کاشت ناخن رایگان برای جذب مشتری بیشتر و در دوره کوتاهی، در آمد کاشت ناخن خیلی خوب می شود بطوری که می توان از اجاره کردن یک صندلی یا میز در آرایشگاه فراتر رفت و با یک سالن دار یا آرایشگاه شریک شد یا حتی یک مرکز کاشت ناخن تخصصی دایر کرد.
-
محصول تخفیف خوردهآموزش مجازی کاشت ناخن قالب جلسه ۳قیمت اصلی ۲۰۰,۰۰۰تومان بود.۱۰۰,۰۰۰تومانقیمت فعلی ۱۰۰,۰۰۰تومان است.
-
آموزش مجازی کاشت ناخن قلم جلسه ۲۱۲۰,۰۰۰تومان
-
محصول تخفیف خوردهآموزش مجازی کاشت ناخن جلسه ۱قیمت اصلی ۱۵۰,۰۰۰تومان بود.۶۰,۰۰۰تومانقیمت فعلی ۶۰,۰۰۰تومان است.
همچنین بخوانید: بهترین آموزشگاه کاشت و طراحی ناخن در شرق تهران