اکستنشن مژه تخصصی شمال تهران | نکات مراقبت از اکستنشن مژه | مزایا و معایب کاشت مژه
کاشت و اکستنشن مژه یکی از عناوینی هستند که امروزه در حیطه آرایش و زیبایی بسیار به گوش می خورند. برخی افراد به طور طبیعی و مادرزادی از مژه های کوتاه و کم پشت برخوردارند و برای جبران آن اقدام به کاشت یا اکستنشن مژه می کنند. اگر شما هم قصد انجام کاشت یا اکستنشن مژه را دارید باید بدانید که روش های مختلف دائمی، نیمه دائمی و موقتی برای کاشت مژه وجود دارند. بسیاری از افراد روش های کاشت و اکستنشن مژه را با هم اشتباه می گیرند؛ در صورتی که این دو روش کاملا از هم متمایز هستند. در ادامه قصد داریم همه چیز درباره روش های کاشت و اکستنشن مژه و همچنین تفاوت های بین این دو را شرح دهیم.
انواع کاشت مژه
به طور کلی سه نوع کاشت مژه دائم، نیمه دائم و موقت وجود دارد. کاشت مژه دائم نیاز به جراحی دارد و حتما باید توسط پزشک ماهر انجام شود. کاشت مژه نیمه دائم همان اکستنشن مژه است که با استفاده از تارهای مژه طبیعی یا مصنوعی توسط اکستنشن کار انجام می شود. کاشت مژه موقت نیز همان استفاده از مژه مصنوعی است که ماندگاری آن به چسب مورد استفاده شما بستگی دارد.
کاشت مژه دائم با استفاده از جراحی
کاشت مژه دائمی روشی برای افزایش تراکم یا پرپشت شدن مژه ها است. این روش معمولا برای افرادی که مژه های خود را بر اثر بیماری یا سوختگی برای همیشه از دست داده اند، کاربرد دارد. کاشت مژه دائم با جراحی توسط پزشک متخصص زیبایی انجام می شود. برای انجام این عمل نیاز به تخصص و مهارت بالایی است؛ چرا که این عمل مانند سایر عمل های زیبایی از عوارضی برخوردار است و یک اشتباه ممکن است منجر به آسیب رسیدن به مژه های طبیعی شود.
برای این کار، متخصص زیبایی باید ناحیه ای از پلک را برای جراحی انتخاب کند و با ایجاد برش های ظریف ردی از جراحی به جا نگذارد. برای انجام کاشت مژه دائمی از موهای طبیعی فرد استفاده می شود. سپس موهای طبیعی به پلک پیوند زده می شوند. برای این کار باید ۵۰ مو برای هر چشم برداشت شود. سپس برش هایی را در پلک بالا و پایین در نواحی مخصوصی ایجاد شده و فولیکول های مو در آن کاشته می شود.
کاشت مژه دائمی باید به وسیله بیهوشی موضعی در کمتر از دو ساعت انجام شود. از جمله عوارض این نوع کاشت مژه می توان به احساس درد، کبودی و تورم اشاره کرد. البته تمام این علائم پس از گذشت یک هفته با دارو و استراحت بهبود می یابند. توجه داشته باشید که مژه های کاشته شده رشد طبیعی دارند و هر ۶ ماه تا یک سال باید کوتاه شوند تا اندازه آنها متناسب باشد.
کاشت مژه نیمه دائم یا اکستنشن مژه
در روش اکستنشن مژه، مژه های مصنوعی یا طبیعی با استفاده از چسب مخصوص روی هر تار مژه طبیعی قرار می گیرند. روش اکستنشن مژه نیمه دائمی بوده و معمولا حدود یک ماه ماندگاری دارد. پس از این زمان فرد باید نسبت به ترمیم اکستنشن مژه اقدام کند تا همیشه مژه هایی پرپشت و زیبا داشته باشد. اکستنشن مژه انواع مختلفی دارد که هر کدام با توجه به سلیقه و ویژگی های ظاهری فرد انجام می شوند.
یکی از رایج ترین انواع اکستنشن مژه، نوع کلاسیک است که ظاهر بسیار نچرال و طبیعی داشته و امکان تشخیص آن چندان وجود ندارد. فرد پس از انجام اکستنشن مژه کلاسیک دیگر نیازی به زدن ریمل نخواهد داشت. اکستنشن مژه کلاسیک بیشتر برای خانم های شاغل یا افرادی که طرفدار سادگی و نچرال بودن هستند، مناسب است. در روش اکستنشن مژه کلاسیک هر یک تار مژه اکستنشن روی یک تار مژه طبیعی چسبانده می شود. این روش به اکستنشن مژه تار به تار نیز معروف است.
نوع دیگری از اکستنشن وجود دارد که حالت پرپشت تری به مژه ها می دهد اما جلوه طبیعی ندارد و اکستنشن مژه والیوم نام دارد. اکستنشن مژه والیوم خود به انواع دیگری تقسیم بندی می شود که از جمله آنها می توان به اکستنشن مژه مگا والیوم و اکستنشن مژه سه بعدی اشاره کرد. برای انجام اکستنشن مژه باید چند تار مژه اکستنشن را روی مژه طبیعی قرار داد. برای انجام اکستنشن مژه والیوم، دو یا پنج تار اکستنشن مژه را با توجه به جنس تار مژه های طبیعی فرد فن سازی می کنند. در روش اکستنشن مژه مگا والیوم نیز پنج تا هفت تار مژه اکستنشن را باید روی هر تار مژه طبیعی قرار دهیم.
اکستنشن مژه والیوم قیمت بیشتری نسبت به اکستنشن مژه کلاسیک دارد. روش های دیگری از اکستنشن مژه نیز وجود دارد که از جمله آنها می توان به اکستنشن مژه روسی، اکستنشن مژه عروسکی، اکستنشن مژه اسپایکی، اکستنشن مژه کیم کارداشیان، اکستنشن مژه سنجابی، اکستنشن مژه گربه ای و … اشاره کرد. همه این روش ها از نظر پایه و اساس یکسان هستند؛ تنها تفاوت آنها در قرارگیری سایزهای مختلف اکستنشن مژه روی پلک است.
به طور مثال، در روش اکستنشن مژه کیم کارداشیان باید سایز بزرگ اکستنشن مژه در قسمت وسط پلک قرار گیرد و سایز متوسط اکستنشن مژه در قسمت انتهایی پلک قرار بگیرد. در روش اکستنشن مژه گربه ای باید اکستنشن مژه سایز بزرگ در قسمت انتهایی پلک قرار بگیرد و اکستنشن مژه سایز کوچک و متوسط به ترتیب در گوشه های داخلی و قسمت میانی پلک چسبانده شوند.
نکات مراقبت از اکستنشن مژه
اگر می خواهید ماندگاری اکستنشن مژه افزایش یابد، باید نکات مراقبتی را به خوبی رعایت نمایید. یکی از کارهایی که برای مراقبت بهتر از اکستنشن مژه انجام دهید این است که بلافاصله پس از انجام آن از شستشوی پلک ها خودداری نمایید. از مالیدن چشم ها نیز اجتناب کنید چرا که باعث ریزش تارهای مژه اکستنشن و طبیعی می شود. اگر قصد دارید از لوازم آرایشی مانند ریمل و خط چشم استفاده کنید، سعی کنید نوع معمولی آن را به کار ببرید. استفاده از ریمل و خط چشم ضد آب به دلیل این که پاک کردن آنها دشوارتر است، منجر به ریزش تارهای مژه می شود.
اکستنشن مژه به دلیل این که روی هر تار مژه طبیعی انجام می شود، پس از ریزش باعث ریخته شدن تار مژه طبیعی نیز می شود. اگر می خواهید احتمال ریزش مژه های طبیعی خود را به حداقل برسانید، باید به موقع نسبت به ترمیم اکستنشن مژه خود اقدام کنید. در واقع قبل از ریزش تارهای مژه، شما با انجام ترمیم اکستنشن مژه می توانید از ریزش آن جلوگیری کرده و بانک مژه های طبیعی خود را حفظ کنید. به طور کلی هر سه هفته یک بار زمان مناسبی برای انجام ترمیم اکستنشن مژه است.
مزایا و معایب کاشت مژه
از جمله مهمترین مزایای کاشت مژه می توان به افزایش حجم و بلندی مژه های طبیعی اشاره کرد. افزایش حجم مژه ها باعث خوش حالت تر و خوش فرم شدن چشم ها می شود که تاثیر زیادی در زیبایی چهره خواهد داشت. شما با انجام اکستنشن مژه دیگر نیازی به انجام آرایش چشم نخواهید داشت که این مورد در زمان و هزینه های شما صرفه جویی زیادی به دنبال دارد. خانم های شاغل که زمان کافی برای آراستن خود ندارند می توانند با انجام اکستنشن مژه همیشه در هر حال آراسته و زیباتر به نظر برسند. شما با انجام اکستنشن مژه دیگر نیازی به خرید لوازم آرایش چشم نخواهید داشت و با این کار علاوه بر این که در هزینه های شما صرفه جویی می شود، در افزایش سلامت چشم هایتان نیز موثر است.
در برخی مواقع برای اکستنشن مژه از تار مژه مصنوعی یا موی حیوانات استفاده می شود که ممکن است واکنش های آلرژیک را به دنبال داشته باشد. یکی از موارد حائز اهمیت در اکستنشن مژه، چسب آن است. چنانچه اکستنشن کار از چسب مرغوب و باکیفیت استفاده نکند، احتمال بروز حساسیت در ناحیه پلک بسیار زیاد است. به همین دلیل توصیه ما به شما این است که برای انجام اکستنشن مژه حتما به یک اکستنشن کار ماهر مراجعه نمایید تا از نحوه انجام صحیح کار و همچنین استفاده از متریال مرغوب اطمینان داشته باشید.
چنانچه اکستنشن کار از مهارت و تجربه کافی برخوردار نباشد، احتمال دارد شما با عوارض جدی تری مواجه شوید. به طور مثال، اگر مژه های پایین پلک را به خوبی چسب نزند، احتمال دارد حین استفاده از چسب مژه های بالا و پایین به هم بچسبند و منجر به کنده شدن یا ریزش مژه ها شود. علاوه بر این، احتمال دارد چسب به داخل چشم نفوذ پیدا کند که در این صورت نیز سوزش، التهاب، قرمزی و درد شدیدی بروز خواهد یافت.
کاشت مژه موقت
یکی دیگر از راهکارهای پرپشت کردن مژه ها استفاده از مژه مصنوعی است. مژه مصنوعی را می توان در دو نوع ریسه ای و تار به تار خریداری کرد. نصب مژه مصنوعی تار به تار نیاز به مهارت بالاتری دارد و معمولا هر تار مژه مصنوعی را باید روی مژه های طبیعی چسباند. نصب مژه مصنوعی ریسه ای راحت تر است و کافیست پشت ریسه را آغشته به چسب مخصوص کرده و با استفاده از نوک انگشتان یا یک پنس آن را روی بن مژه چسباند. مژه مصنوعی یک روش کاشت مژه موقتی بوده و نهایتا ۲۴ ساعت ماندگاری دارد. البته کیفیت چسب به کار رفته در دوام مژه مصنوعی بسیار تاثیرگذار است. هر چه چسب به کار رفته از کیفیت بالاتری برخوردار باشد، دوام مژه مصنوعی شما بیشتر خواهد بود.
معرفی بهترین مرکز اکستنشن مژه
اگر برای انجام اکستنشن مژه به دنبال یک مرکز حرفه ای و معتبر هستید، پیشنهاد ما به شما خانم پانته آ جلیلی است. ایشان دارای مدارک تخصصی اکستنشن مژه از بهترین آکادمی های جهان هستند و به جدیدترین تکنیک های روز دنیا تسلط کامل دارند. خانم پانته آ جلیلی علاوه بر خدمات اکستنشن مژه، دوره های آموزش اکستنشن مژه نیز برگزار می کنند. هنرجویانی که در کلاس های آموزش اکستنشن مژه خانم جلیلی شرکت می کنند می توانند پس از اتمام دوره های آموزشی خود مدرک معتبر دریافت کنند و در بهترین مراکز زیبایی مشغول به کار شوند.
جهت هماهنگی و تعیین وقت با شماره زیر تماس حاصل نمایید.
همچنین بخوانید: همه چیز درباره اکستنشن مژه – کاشت مژه