کانسیلرها همانند کرم پودر، کرم های رنگی فشرده هستند با این تفاوت که بافت غلیظ تر و پیگمنت بیشتر و رنگی روشن تر از کرم پودر دارند. این محصولات برای پوشاندن تیرگی ها و حلقه های سیاه دور چشم، نقاط تیره و قرمزی و لک و جای جوش های پوست به کار می روند. کانسیلر ها یا تصحیح کننده های رنگ، به خوبی جای جوش و لک ها را پوشش داده و پوستی صاف و آرایشی بی نقص به ارمغان می آورند. از کانسیلرها می توان قبل یا بعد از کرمپودر استفاده نمود. ولی معمولا بعد از استفاده از کرم پودر اگر روی قسمت هایی از صورت که دارای نقاط تیره تر، لک و جای جوش و یا چین و چروک است، نیاز به پوشش بیشتری داشته باشیم، از کانسیلر استفاده می نماییم.
در این ویدئو سرکار خانم ساناز باورساد مدرس بین المللی میکاپ در مورد انواع کانسیلرها برای شما به صورت کامل توضیح داده اند که امیدواریم از آن لذت ببرید.
انواع کانسیلر
کانسیلرها بر اساس بافت و ظاهرشان به انواع مختلفی دسته بندی می شوند. در ادامه به معرفی انواع کانسیلرها پرداخته و ویژگی های هر یک از آن ها را بیان می کنیم.
کانسیلر مایع
کانسیلرهای مایع یکی از متداول ترین نوع کانسیلر است. این کانسیلرها بافت مایع و ظریف تری دارند و به خوبی روی پوست پخش می شوند. پوشش دهی کانسیلرهای مایع بسیار بالا بوده و نقاط تیره و خطوط را به آسانی کاور می کنند. یکی دیگر از مزایای این کانسیلرها ماندگاری و جلوه طبیعی تر آن ها روی پوست است.
کانسیلرهای مایع در مقایسه با سایر مدل ها کم تر حالت کیکی یا ماسیدگی روی پوست ایجاد می کند. استفاده از این نوع کانسیلرها بسیار آسان است و به راحتی با یک براش یا اسفنج آرایشی مناسب روی صورت اعمال می شوند. کانسیلرهای مایع برای همه انواع پوست به جز پوست های خشک مناسب می باشد. افرادی که پوست خشکی دارند، بهتر است از کانسیلر مایع خصوصا با پوشش مات استفاده نکنند. این کانسیلرها خشکی پوست را بیشتر نشان داده و ممکن است پوسته پوسته شوند.
کانسیلر کرمی
کانسیلرهای کرمی همان گونه که از نامشان پیداست، بافت کرمی و غلیظی دارند. این نوع از کانسیلرها معمولا در بسته بندی های کاسه ای و کوچک و به صورت فشرده ارائه می شوند. کانسیلرهای کرمی به راحتی و با انگشت، اسفنج یا براش آرایشی بر روی پوست پخش می شوند. میزان پوشش دهی کانسیلرهای کرمی از متوسط تا زیاد است. این کانسیلرها نقاط تیره دور چشم و لک های پوست صورت را به خوبی محو می کنند. این نوع از کانسیلرها ماندگاری بالایی دارند ولی بهتر است آن را با استفاده از پودرهای تثبیت کننده آرایش فیکس کنید.
کانسیلر استیکی
کانسیلرهای استیکی شبیه به رژ لب طراحی می شوند و قابلیت استفاده آسانی نیز دارند. بافت این کانسیلرها نیمه جامد بوده و معمولا به صورت کرمی و غلیظ می باشند. این کانسیلرها میزان پوشش دهی بسیار بالایی دارند ولی ماندگاری اغلب آن ها از کانسیلرهای مایع کمتر است. کانسیلرهای استیکی و کرمی به دلیل بافت غلیظی که دارند، برای پوست های چرب و مختلط مناسب نیستند. زیرا باعث مسدود شدن منافذ پوست و بزرگ تر نشان دادن آن ها و همچنین چرب و براق شدن صورت می شود. این کانسیلرها را نباید مستقیما بر روی پوست کشید. بهتر است آن را به صورت خطی یا ضربه ای روی پوست زده و سپس با انگشت یا به کمک اسفنج و براش آرایشی پخش نمایید.
کانسیلر مدادی یا جامد
کانسیلرهای مدادی یا جامد به کانسیلرهای استیکی شباهت زیادی دارند. ولی بافت این کانسیلرها نسبت به نوع استیکی غلیظ تر است. کانسیلرهای جامد پوشش دهی متوسطی بر روی پوست داشته و استفاده از آن ها نیز بسیار آسان می باشد. این کانسیلرها به دلیل شکل ظاهری و بسته بندی مدادی شکل به راحتی در کیف و یا در هنگام مسافرت قابل حمل می باشند.
کانسیلر پودری
کانسیلرهای پودری یکی از متداول ترین انواع کانسیلر ها می باشند. این نوع از کانسیلر به دلیل قابلیت استفاده آسان، محبوبیت زیادی دارد. کانسیلرهای پودری با هر نوع کرم پودری اعم از کرم پودرهای مایع و … برای پوشش دهی پوست قابل استفاده است.