راهکارهای درمان انواع جوش سرسفید و سرسیاه
علل بروز جوش صورت چیست؟
زمانی که شخصی اقدام به درمان جوش های خود می کند، باید بداند که جوش انواع مختلفی دارد که هر یک را می توان به روش مربوط به خود درمان کرد. در ادامه این ویدیو از سایت آرایار می توانید با انواع جوش صورت و همچنین روش های درمانی آن آشنا شوید.
جوش فانگال
جوشهای فانگال معمولا بسیار ریز و قرمز رنگ هستند و عموما روی پیشانی یا مناطقی که ماسک روی صورت است، بروز می یابند. جوش های فانگال برخلاف جوش های کمدون که روی تی زون نمایان می شوند و حاوی چربی هستند، بدون محتویات میباشند. فانگال ها اغلب به یک باره روی صورت ظاهر می شوند.
جوش کمدون
کمدون ها یکی دیگر از انواع جوش صورت هستند که اغلب روی نواحی چرب صورت مانند تی زون بروز می یابند و حاوی چربی هستند. کمدون ها را می توان به صورت جوش سرسیاه و جوش سرسفید نیز مشاهده کرد. کمدون ها برخلاف جوش های فانگال، حاوی قرمزی نیستند.
معروف ترین جوش هایی که اغلب افراد با آن مواجه هستند، جوش سرسفید و سرسیاه هستند. جوش های سرسفید معمولا بر اثر مسدود شدن منافذ باز پوستی ایجاد می شوند. این جوش ها اغلب همراه با ترشحات سفید رنگی هستند که به دلیل چربی بیش از حد پوست پدید می آیند. اطراف جوش سرسفید ممکن است قرمز و ملتهب باشد. توجه داشته باشید که برای درمان جوش سرسفید نباید آنها را فشار داد یا ترکاند. این کار باعث می شود جای جوش باقی بماند یا محل آن زخم شود.
نوع دیگر جوش های رایج، جوش سرسیاه است که اغلب به دلیل بسته شدن فولیکول مو با چربی یا سلول های مرده پدید می آید. جوش سرسیاه به صورت نقاط کوچک سیاه مشاهده می شود. این جوش ها حالت دردناکی ندارد و با فشار دادن می توان آن را از بین برد. با این حال اگر تعداد جوش های سرسیاه خیلی زیاد باشد، باید روش درمانی بهتر و موثرتری را برای آن در نظر گرفت. یکی از بهترین راهکارهای درمان جوش سرسیاه، لایه برداری و استفاده از اسکراب های متناسب با نوع پوست است.
جوش هورمونال
نوع دیگر جوش، هورمونال است که اغلب روی نواحی غبغب و فک ظاهر می شوند و بسیار قرمز هستند.
روش های مراقبت و درمان جوش
همان طور که احتمالا می دانید، پوست های حاوی جوش و آکنه را نباید ماساژ داد. چرا که ماساژ دادن باعث پخش شدن و سرایت آلودگی ها و عفونت ها در سایر نقاط پوست می شود. اما اگر روی پوست تنها چند عدد جوش به صورت سطحی وجود داشته باشد، غدد لنفاوی فعال شده و می توان آن را به راحتی درمان کرد.
برای درمان جوش فانگال باید از شوینده های حاوی سولفور استفاده کرد. همچنین می توان از شامپوهای کتاکنازول استفاده کرد. اگر سطح پوست پر از جوش بود، باید در مدت زمان درمان کمی صبور باشد؛ چرا که احتمالا درمان مدت زمان بیشتری طول خواهد کشید. اگر جوش به حالت کیستیک بود، باید از داروهای مصرفی استفاده کرد.
برای درمان جوش های کیستیک می توان از آنتی بیوتیک های خوراکی استفاده کرد. توجه داشته باشید که درمان های موضعی روی جوش های کیستیک پاسخ نخواهد داد.
دلایل بروز جوش صورت چیست؟
یکی از شایع ترین دلایل بروز انواع جوش صورت مسدود شدن پوست یا مو به وسیله سلول های مرده است. علاوه بر این، ترشح بیش از حد چربی نیز عامل دیگری برای بسته شدن فولیکول های مو یا منافذ پوستی است. بروز جوش بنا به دلایل دیگر نیز اتفاق می افتد که از جمله آنها می توان به استفاده از لوازم آرایش فاسد یا نامرغوب اشاره کرد.
لوازم آرایشی نامرغوب و فاسد معمولا از بافت بسیار سنگینی برخوردار هستند و درصد استفاده از مواد شیمیایی مضر در آنها بالا است. به همین دلیل درون منافذ باز پوست نفوذ کرده و راه را برای تنفس آن مسدود می کند. برای این که از بروز جوش و آکنه روی پوست خود جلوگیری کنید، حتما از لوازم آرایشی و بهداشتی مرغوب و مطمئن استفاده نمایید. همچنین، به تاریخ مصرف آن توجه داشته باشید.
استعمال دخانیات مثل سیگار و قلیان نیز یک عامل موثر دیگر در بروز جوش و آکنه است. همچنین، مصرف داروهای هورمونی یا داروهای اعصاب و روان نیز می تواند دلیل دیگری برای بروز جوش و آکنه باشد. آلودگی های محیط زندگی، خوابیدن روی بالشت آلوده، رژیم غذایی نامناسب و … نیز دلایل اصلی بروز جوش هستند.
معرفی بهترین مرکز پوست و زیبایی و درمان جوش صورت
اگر از جوش های صورت خود به ستوه آمده اید و به دنبال راهکارهای درمان جوش هستید، خانم فرناز هروی می توانند شما را به نتیجه دلخواه برسانند. جهت هماهنگی و تعیین وقت قبلی با شماره تماس درج شده تماس حاصل نمایید. همچنین از طریق راه های ارتباطی زیر می توانید با ایشان در ارتباط باشید.
آدرس بهترین مرکز مراقبت های پوستی
محدوده یوسف آباد
شماره تماس بهترین مرکز مراقبت های پوستی
برای تماس کافیست روی شماره زیر را لمس کنید.