نحوه آنالایز مو
قیمت دستگاه آنالیز مو
دستگاه آنالایزر – آنالیز مو و پوست
کاربردهای آنالایز مو چیست؟
از دستگاه آنالایزر مو برای تشخیص مشکلات اسکالپ سر و ساقه مو استفاده می شود. به طور کلی بهتر است قبل از انجام هر گونه درمان، ابتدا اسکالپ و ساقه مو مراجعه کننده را آنالیز کنیم تا بهترین نوع متریال و درمان مورد نیاز را تشخیص دهیم و بهترین نتیجه حاصل شود. در ادامه این آیتم از سایت آرایار، فیلم آنالایزر مو چیست و چه کاربردی دارد را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.
به طور طبیعی، افراد دارای طبیعت اسکالپ مختلفی هستند. به طور مثال برخی افراد دارای اسکالپ چرب هستند و برخی دیگر اسکالپ خشک یا متعادل دارند. علاوه بر این، ساقه موی افراد مختلف نیز با هم فرق دارد. مثلا ممکن است شخصی دارای ساقه مو آسیب پذیر، خشک و شکننده باشد. در صورتی که شخص دیگر دارای ساقه مو مقاوم و باطراوت باشد.
بنابراین برای یک تراپی موفق، بسیار حائز اهمیت است که ابتدا موها را به وسیله دستگاه آنالایزر مو مورد بررسی قرار دهیم. برای بررسی کف سر باید لنز 200 x را به صورت 90 درجه روی اسکالپ قرار دهیم. هر قسمتی از سر را که می خواهیم اطلاعات بیشتری راجع به آن کسب کنیم را می توانیم زوم یا بزرگنمایی کنیم.
از جمله مواردی که با استفاده از دستگاه آنالایزر قابل تشخیص هستند می توان به تراکم فولیکول ها، تجمع و میزان سبوم ترشح شده و همچنین اندازه خشکی یا چربی پوست کف سر اشاره کرد. در ساقه مو نیز می توان مواردی همچون خشکی یا دهیدراته بودن، وز و فریز، نازک بودن کورتکس مو، واگرا یا هم گرا بودن کوتیکول ها، اندازه گری پیگمنت ها در ساقه و … را مورد بررسی قرار داد.
در این آیتم به بررسی چگونگی آنالیز اسکالپ و ساقه مو پرداختیم که امیدواریم نهایت استفاده را برده باشید. جهت شرکت در کلاس های آموزشی یا بهره مندی از خدمات درمان پوست و مو می توانید با شماره زیر تماس حاصل نمایید.
همچنین در آرایار بخوانید:
فیلم معرفی دستگاه پیکو استیم برای آبرسانی مو